Dj Hlásznyik
Kedves Ismerősöm!

2013.12.21. szombat: Lucifer Pub, Orosháza. Az összeolvadás éjszakája! Party-videó.Itt vannak az első 2014-es videóink:

- 2013.12.21., szombat: Lucifer, Orosháza. Party-videó.
- 2013.12.21., szombat: Lucifer, Orosháza. Lánykérés.

Kings - Love and Pride (Dj Hlásznyik vs. Wave Rider Remix/Bootleg Prew) [2014] [www.djhlasznyik.hu] Készülő új remixünk preview videója: Kings - Love and Pride (Dj Hlásznyik vs. Wave Rider Remix/Bootleg)

Hosszú werk-film: Behind The Scenes. (Így készült... :)

Hamarosan újabb party-, és zenei videókat találsz itt!



Itt vannak az új év első kiemelt party-ajánlatai is:

2014.01.18., szombat: A szenvedélyek éjszakája. Békéscsaba Műhely/Club Babylon! A Csaba Rádió és a BékésBuli közös party-ja! Dj-k: D Session aka. Dj Dandee & Dj Hlásznyik.2014.01.18., szombat: A szenvedélyek éjszakája. Békéscsaba Műhely/Club Babylon. A Csaba Rádió és a Békésbuli közös party-ja. DJ-k: D Session aka. Dandee & Dj Hlásznyik. Békésbuli fotófal, hostess-ek, party-malac, ajándékok, meglepetések, party-videó forgatás!

"Fotózkodj" a Békésbuli fotófala előtt, indulj a fotópályázaton és nyerd meg hihetetlen fődíjunkat!

2014.01.18., szombat: A szenvedélyek éjszakája. Békéscsaba Műhely/Club Babylon! A Csaba Rádió és a BékésBuli közös party-ja! Dj-k: D Session aka. Dj Dandee & Dj Hlásznyik.Részletek, Facebook esemény és játék belépőkért: itt!

Továbbiak ezzel a party-val kapcsolatban:
Videó-reklám | Videó-meghívó | Rádió reklám

2014.01.25., szombat: Pót-szilveszteri party a Konkurenciában! Dj-k: Chris Lawyer, Jamie Jam aka. Fenyvesi, D Session aka. Dandee, Dj Hlásznyik.

2014.02.01., szombat: Lucifer, Orosháza. A szenvedélyek éjszakája.
2014.02.08., szombat: Konkurencia, Gyula. A szenvedélyek éjszakája.

Részletes információk és hetente frissülő ajánlatok itt!



Ha még nem tetted, kérlek nyomj egy Like/Tetszik gombot ide: www.facebook.com/djhlasznyik

....és csatlakozz a csoporthoz is, hogy ne maradj le semmiről! :)

Ha tetszik, kérünk, oszd meg videóinkat, zenéinket is! Köszönjük az aktív közreműködést és mindennemű segítséged! :)

Üdvözlettel: Dj Hlásznyik | www.djhlasznyik.hu | Facebook



Köszönet:

Ruházati partnerünk a Guga Jeans! Csaba Rádió! www.zeneihirek.hu |Friss hírek a zene világából, neked! Média partnerünk a Fehérvár Rádió! Dj Hlásznyik és Wave Riders együttműködő partnere a Karaván Karoke! Dj Hlásznyik vs. Wave Riders fellépéseit a Tóth Fotó örökíti meg.
Kiemelt médiapartnerünk a Music Mix Tv!Akik utánunk eltakarítottak: a HáziRobotok! - www.hazirobotok.hu
Napszemüvegeinket a Polaroid biztosította! Médiapartnerünk a BékésBuli.hu!
Dj Hlásznyik és Wave Rider együttműködő partnere a www.zeneihirek.hu! Dj Hlásznyik és Wave Riders együttműködő partnere a Don Pepe Pizzéria!


Köszönjük, hogy a www.djhlasznyik.hu weboldal által Ön részére küldött hírlevelünket fogadta! A 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló törvény rendelkezései alapján ezúton szeretném tájékoztatni arról, hogy továbbiakban heti maximum 1 alkalommal továbbítjuk Önnek weboldalunk zene hírlevelét. Hírlevelünkről az oldal alján található "LEIRATKOZÁS" link alatt véglegesen törölheti magát. Amennyiben hírlevelünk jelen kézbesítésekor az Ön email címe nem az Ön önkéntes regisztrációjával történt, úgy azt kérem, hogy jelezze felénk az info@djhlasznyik.hu email címre küldött levelében, egyúttal a rendszerünkből történő azonnali törléséről is intézkedünk. Jelen tájékoztatás elfogadását jelenti, ha Ön a hírlevelünkről a lap alján található leiratkozás link használatával nem kéri rendszerünkből történő törlését!

LEIRATKOZÁS az alábbi linkre kattintva, vagy az info@djhlasznyik.hu -ra LEIRATKOZÁS tárgy megjelölésével küldött email-el.
Email címét legkésőbb 24 órán belül eltávolítjuk rendszerünkből.
Köszönöm eddigi érdeklődését a Dj Hlásznyik zenei portállal kapcsolatosan.

www.djhlasznyik.hu .:. +36(20)3-919-666 .:. info@djhlasznyik.hu