Dj Hlásznyik
Kedves Ismerősöm!

Ajánlom figyelmedbe új zenei-, és party-videóinkat:

King - Love and Pride (Dj Hlásznyik vs. Wave Rider Remix/Bootleg) [Beach party video!] [2014] [www.djhlasznyik.hu]Csajos Beach-party videónk:
King - Love & Pride Dj Hlásznyik vs. Wave Rider Remix.

- Rock Me Slow 2014 club edit short prew
(Zenei videó. Hivatalos 'videoklip' hamarosan!)

2014.03.15. szombat: Műhely/Club Babylon, Békéscsaba. A szenvedélyek éjszakája 2! Videó meghívó. Djk: D Session aka. Dj Dandee & Dj Hlásznyik.Videómeghívó:
2014.03.15., szombat - Műhely, Békéscsaba.


Videómeghívó Poénos wekfilm:
2014.03.15., szombat - Műhely, Békéscsaba.

Party-videó! A Táncsics Gimnázium bemutatja: 2014.02.01. szombat: Lucifer Pub, Orosháza. Az összeolvadás éjszakája!- 2014.02.01., szombat - Lucifer Party-videó

- 2014.01.18., szombat - Műhely / Party-videó

- 2013.12.21., szombat - Lucifer / Party-videó


Hamarosan újabb party-, és zenei videókat találsz itt!


A következő party-kban/bulikban találkozhatunk:

2014.03.15., szombat: A szenvedélyek éjszakája. Békéscsaba Műhely/Club Babylon! A Csaba Rádió és a BékésBuli közös party-ja! Dj-k: D Session aka. Dj Dandee & Dj Hlásznyik.2014.03.15., szombat: A szenvedélyek éjszakája 2! Békéscsaba Műhely/Club Babylon.
A nagy sikerű januári buli után ismét "Szenvedélyek éjszakája!" Csaba Rádió és a Békésbuli közös party-ja. A keverőpult és a mikrofon mögött a BékésBuli DJ-je: D Session, azaz Dandee. Valamint a Csaba Rádió Party-mixere: Dj Hlásznyik. Békésbuli fotófal, hostess-ek, party-malac, ajándékok, meglepetések, party-videó forgatás!

Party-videó: 2014.01.18. szombat: Műhely/Club Babylon, Békéscsaba. A szenvedélyek éjszakája!Valamint Dj Hlásznyik vs. Wave Rider - Love Game videoklip forgatás! Gyere és legyél részese a klipnek! További részletek, Facebook esemény és játék belépőkért: itt!
Videó-meghívó: itt! | Poénos videó-meghívó werk: itt!

További party-k/bulik:
2014.03.22., szombat: Red Line
2014.03:29., szombat: Ipar Disco, Mezőberény. Szenvedélyek éjszakája
2014.04.05., szombat: Konkurencia, Gyula. Szenvedélyek éjszakája 2!
2014.04.12., szombat: Fáraó, Gyomaendrőd.Ha még nem tetted, kérlek nyomj egy Like/Tetszik gombot ide: www.facebook.com/djhlasznyik

....és csatlakozz a csoporthoz is, hogy ne maradj le semmiről! :)

Ha tetszik, kérünk, oszd meg videóinkat, zenéinket is! Köszönjük az aktív közreműködést és mindennemű segítséged! :)

Üdvözlettel: Dj Hlásznyik | www.djhlasznyik.hu | FacebookKöszönet:

Ruházati partnerünk a Guga Jeans! Csaba Rádió! www.zeneihirek.hu |Friss hírek a zene világából, neked! Média partnerünk a Fehérvár Rádió! Dj Hlásznyik és Wave Riders együttműködő partnere a Karaván Karoke! Dj Hlásznyik vs. Wave Riders fellépéseit a Tóth Fotó örökíti meg.
Kiemelt médiapartnerünk a Music Mix Tv!Akik utánunk eltakarítottak: a HáziRobotok! - www.hazirobotok.hu
Napszemüvegeinket a Polaroid biztosította! Médiapartnerünk a BékésBuli.hu!
Dj Hlásznyik és Wave Rider együttműködő partnere a www.zeneihirek.hu! Dj Hlásznyik és Wave Riders együttműködő partnere a Don Pepe Pizzéria!


Köszönjük, hogy a www.djhlasznyik.hu weboldal által Ön részére küldött hírlevelünket fogadta! A 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló törvény rendelkezései alapján ezúton szeretném tájékoztatni arról, hogy továbbiakban heti maximum 1 alkalommal továbbítjuk Önnek weboldalunk zene hírlevelét. Hírlevelünkről az oldal alján található "LEIRATKOZÁS" link alatt véglegesen törölheti magát. Amennyiben hírlevelünk jelen kézbesítésekor az Ön email címe nem az Ön önkéntes regisztrációjával történt, úgy azt kérem, hogy jelezze felénk az info@djhlasznyik.hu email címre küldött levelében, egyúttal a rendszerünkből történő azonnali törléséről is intézkedünk. Jelen tájékoztatás elfogadását jelenti, ha Ön a hírlevelünkről a lap alján található leiratkozás link használatával nem kéri rendszerünkből történő törlését!

LEIRATKOZÁS az alábbi linkre kattintva, vagy az info@djhlasznyik.hu -ra LEIRATKOZÁS tárgy megjelölésével küldött email-el.
Email címét legkésőbb 24 órán belül eltávolítjuk rendszerünkből.
Köszönöm eddigi érdeklődését a Dj Hlásznyik zenei portállal kapcsolatosan.

www.djhlasznyik.hu .:. +36(20)3-919-666 .:. info@djhlasznyik.hu