logo
 
 
Videók E-Mail Snapchat TikTok YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Dj Hlásznyik - Need (Smallkow Remix) [2017] [www.djhlasznyik.hu] Legjobb Diszkó zenék 2021 szeptember - Dance House Music Mix By DJ Hlásznyik - Party-mix #970 Dj Hlásznyik vs. Wave Rider - Wanna Be Free 2016 - Maxi lemez, letölthető zenék, stb! A további információkért klikkelj ide! Legjobb Pörgős Diszkó zenék 2021 november - Dance House Music Mix By DJ Hlásznyik - Party-mix #979 Peter Coder vs. Wave Rider - Crazy (Exyte Remix) [2017] Dj Hlásznyik Need [Middle Of The Night] [2017] - Maxi lemez, videó linkek, stb! A további információkért klikkelj ide!

Megosztás
2009.05.02. Bahnhof Club - Szezonzáró Party

Egy legenda véget ér!


A székesfehérvári Club Bahnhof 15 éve nyitotta meg kapuit. Magyarország egyik meghatározó clubja. Ország-, és világhírű dj-k koptatták a dj pultját, diktálták az ütemet a nagyobbnál-nagyobb party-kon.

A hirtelen beköszöntő nyárias idő miatt a szabadtéri clubok előre hozták a nyitási dátumokat, ez pedig azt jelenti, hogy a zárt, nagy szórakozóhelyek hamarabb zárnak.

Sajnos a Bahnhof is.
2009.05.02 Bahnhof Club - Szezonzáró Party
Ez a záróbuli viszont különleges lesz!!!!!!!! :)

Szeptemberben ugyanis teljesen más belsővel köszönt majd a nagy Party Állomás!

Ez azt is jelenti, hogy az underground stílus, ami eddig jellemezte a Bahnhofot, és ami minden külföldi és hazai dj-t azonnal levett a lábáról és az idelátogató vendégek is hosszú percekig nézegették az utazó kocsikból kialakított galérián a bőröndöket, az üléseket, a régi vasutas ereklyéket, szemaforokat, a nagyterem bárpultját, ami szintén két vagonból készült vagy a kisterem bárpultjában működő terepasztalt… Mindez most látható utoljára.

Véleményem szerint legalább egyszer minden fehérvári fiatal bulizott egy jót a Bahnhofban, de a legtöbben itt nőttek fel.:)

15 év hosszú idő. Az első vendégek zöme már szülő és lehet, hogy a gyermekeit látjuk vendégül.

Ezen a napon szeretnénk, ha mindenki eljönne, aki kedveli a Bahnhofot és együtt köszönnénk el Tőle.

A házigazda dj-k: Szömy, Gömbee, Budai Jr., Rezy-T, Petya8, MacoX, Mcgregor.

Emellett itt lesz a békéscsabai különítmény, akikkel a Bahnhof csapata barátságot köthetett és a legtöbb embert vonzották be szombat éjjelente, név szerint: Dj Hlásznyik, a Fehérvár Rádió Party-mixere, társa Wave Riders a zeneszerző, producer dj és az általunk csak "vadállatnak" hívott Exit, a Club Eldorádo rezidense.

A rádió reklámot meghallgathatod ittRádió Reklám

Éjszaka a sörön és az üdítőkön kívül minden ital feláron kapható!!!

Belépő: 1000 Ft.

Várunk Titeket!

Club Bahnhof, Székesfehérvár


Kapcsolódó cikkek:

A zene.hu részletes írása itt (2009.04.27.)

A PartyPeople terjedelmes cikke itt (2009.04.27.)

PartyNews bővebb lére eresztett cikke itt (2009.04.27.)

További cikkek itt!


Dj Hlásznyik - 2009-12-05 00:16:49





Kapcsolódó cikkek: