logo
 
 
Videók E-Mail Snapchat TikTok YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás

Jogi nyilatkozat

Dj Hlásznyik - djhlasznyik.hu © Minden jog fenntartva.
Az oldalak tartalmának üzleti célra történő felhasználásához Dj Hlásznyik (Hlásznyik Péter) előzetes, írásos engedélye szükséges.

Azzal, hogy belép Dj Hlásznyik weboldalaira ( djhlasznyik.hu ) elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója egyik szolgáltatásunknak sem:
  1. A djhlasznyik.hu oldalain található tartalom Dj Hlásznyik (és Wave Riders, valamint fótósaik) - továbbiakban Kiadó - szellemi tulajdona.
  2. A Kiadó fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
  3. A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése.
  4. A djhlasznyik.hu oldalon található fotók a galériában feltüntetett fotósok szellemi tulajdona, más oldalakon való elhelyezése csak a djhlasznyik.hu logóval együtt, vagy a fotós nevének és a kép származási helyének jól látható helyen való feltüntetésével engedélyezett.
  5. A djhlasznyik.hu oldalon a letöltések menüpont alatt található mixek és remixek Dj Hlásznyik és Wave Riders szellemi tulajdonát képezik, így annak más oldalon való megjelenítése kizárólag a tulajdonosok írásos hozzájárulásával, vagy a www.djhlasznyik.hu/letoltes hivatkozás megjelenítésével együtt engedélyezett.
  6. A djhlasznyik.hu oldalról cikket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, a forrásra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
  7. A djhlasznyik.hu domain név, valamint a "Dj Hlásznyik" név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a forrásmegjelölés és hivatkozás kivételével - kizárólag a Kiadó előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.
  8. Dj Hlásznyik pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
Kapcsolódó cikkek: