logo
 
 
Videók E-Mail Snapchat TikTok YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás
2009-12-12
Nagy pörgés volt ezen a napon is. Délelőtt rádió interjú, Party-mix beharangozó az Fm 104-en, a Csaba Rádió-ban, utána kilométeres teendői lista. A javát sikerült kipipálnom. :)

17 órakor elhagytam a stúdiót. Exitékkel egy kis pakolászás, diskurálás aztán pár óra és már indulni is kellett Vésztőre, a Dreher-be. Persze ez sem ment simán. Vissza kellett fordulni pár kilométer után. :)

Este 9 óra után csörgött a telefon. Major András keresett a Dió Rádió-ból! Ezen az estén indult a mixműsorom a Dió Rádió Dió Dj-jében. Ennek apropóján egy interjút is készített velem a kolléga. ;)

Majd irány a Dreher! Az idén második alkalommal állhatunk a keverőpultja mögé! Szerencsére az első alkotásunk nagyon jól sikerült, ezért lettünk visszahívva most is. Mire odaértünk, már gyűlt a tömeg, és egyre csak jöttek az emberek. Jó volt látni. Nem kellett sokat várni, és megtelt a hely.

Nagy elánnal kezdünk neki a szettnek. Már az első zenére nagy tombolás, őrjöngés indult. Többféle stílusban is hallhatott minket a Dreher lelkes közönsége. A pörgés nem maradt el. A szett végén azonnal meghívást kaptunk egy következő fellépésre is! Nagyon örülünk neki. Köszönjük a bizalmat! :)

Amint haza értünk hajnalban T. Laci már neki is látott az általa készített fotók levágásának, retusálásának, feltöltésének. Vasárnap reggel 9-re már elérhető volt a teljes Dreher Disco-s galéria. A szombat este videó felvételeiből pedig hamarosan egy újabb YouTube klip is készül még a héten!

Utolsó módosítás: 2009-12-12 00:00:000

Értékeld:
Szólj hozzá a témához:
%KOMMENTEK%