logo
 
 
Videók E-Mail YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás


DJ CGO

Ez a brit-magyar formáció 2012 decemberében alakult.

Hamarosan bővebb információkat is találtok ezen az oldalon.

Addig pedig itt a formáció első Full HD videoklipje: DJ CGO - Gangnam Christmas Style

További videók: Csengőhang 1. | Csengőhang 2. (Nightly version! :)

Hamarosan ingyen letöltheted innen is! :)

Látogasd meg a csapat hivatalos honlapját is: www.djcgo.com


DJ CGO. Thanks for: Veron, Jokai Film, Zsolt Felfoldi, Arpad Sin Photographer, Fitdance SE, KOZGE, BEGART, Csaba Center, Csaba Rádió. Special thanks to Eppo & L.Zsigmond. Anita, R.Toth Arcreklam. Idea, design and construction: Dj.Hlasznyik & Zoltan Petrasovits & Eppo. "Santa" David Horvath.
Karácsonyi meglepetésünk: DJ CGO - Gangnam Christmas Style! (Ho-Ho Psy - Gangnam Style :) Karácsonyi meglepetésünk: DJ CGO - Gangnam Christmas Style! Nightly version! :) (Ho-Ho Psy - Gangnam Style :) Karácsonyi meglepetésünk: DJ CGO - Gangnam Christmas Style! (Ho-Ho Psy - Gangnam Style :) DJ CGO - Gangnam Christmas Style.

Egy érdekes gondolat. :)

PSY a DJ CGO angol-magyar formációra hajaz karácsonyi videójával?

Közel az 1 milliárd letöltéshez PSY akit a Gangnam tánc, vagy közismertebben nevén lovacskázás emelt az ismertségben alig néhány hónap alatt a Youtube segítségével.
Az Egyesült Államok Elnöke Barack Obama hívta meg karácsonyi rendezvényére a koreai énekes-táncost. A Londoni székhelyű ITN promóciós videóját tekintette meg éppen a DJ CGO formáció csapata amikor a videó negyvenedik másodpercében előkerült az általuk, saját zenei szövegként megírt és a Youtubera felhelyezett "Christmas Style" refrén.

Ez márt csak azért is furcsállotta a DJ CGO csapata, mert saját új zenei alapokat, saját angol nyelvű szöveget készítettünk és saját videó klip megoldással rukkoltunk elő, refrénje pedig a PSY által is használt "Christmas Style" és a videó klip elérhető a Youtube rendszerében is.

Ami biztos, bár a zenei és tánc elemek erősen hajaznak egymásra, a refrén "Christmas Style" hasonlatossága okán felvetődik, talán az előzetes szöveg és hang anyag kiszivároghatott a DJCGO formációtól és eljutott a koreai énekes stábjához? Minden esetre a karácsony hangulatából kiindulva, haragra nem lesz ok, végül is mindketten a mások örömére zenéltek egy jót, karácsony szellemében.

A DJCGO formáció száma ami november 29-én már készen volt:
https://www.youtube.com/watch?v=n7PL3_OGaiI

Ez a PSY verzió ITN videóval:
https://www.youtube.com/watch?v=rBQ3dX7SbEo

40 mp-től látható... PSY december 11-én jött ki a YouTube-ra azzal, hogy "Christmas Style" :)An intresting thought:

PSY - Christmas Style (Gangnam) for Obama (Live at "Christmas in Washington") (2012)

PSY is biting British-Hungarian D.J. CGO with his Xmas video?

What a coincidence!!

D.J. CGO was using his own music channel, new music base, their own lyrics in English and video clip, and the Chorus sing "Christmas Style" - as Psy did too.

This biting of lyrics and style might make one think, that during or prior D.J.CGO recording some information might have leaked and reached Psy's staff...??


Anyway, there is no reason for anger or hassle, it is Christmas time, and they both played music for the joy of the world in the spirit of the holidays.Cikk 2012.12.10.

Karácsonyi meglepetésünk: DJ CGO - Gangnam Christmas Style! (Ho-Ho Psy - Gangnam Style :) Rekordidő alatt elkészült a DJ.CGO formáció Gangnam Christmas Style című klipje, mely vasárnap óta látható a YouTube-on is.

Az ötlet az Egyesült Királyságbeli Bristol két üzletemberétől származik és ebben leltek partnerre DJ Hlasznyik személyében, akit megbíztak a közös produkció elkészítésével.

Karácsonyi meglepetésünk: DJ CGO - Gangnam Christmas Style! Nightly version! :) (Ho-Ho Psy - Gangnam Style :) A klip egyik érdekessége, hogy mintegy száz amatőr szereplő látható benne, akiket a közösségi média segítségével toboroztak. A forgatás különböző békéscsabai helyszíneken folyt 2012. december 6-7-én és rekordidő, alig több, mint egy nap alatt vágták össze.

- Elsőként a világon saját zenei feldolgozással és egyedi karácsonyi angol szövegezéssel rukkoltunk elő a népszerű koreai előadó, PSY által sikerre vitt Gangnam stílust helyi környezetbe helyezve - nyilatkozta DJ Hlásznyik, azaz Hlásznyik Péter, a DJ.CGO csapat egyik tagja.

- A Gangnam style egy olyan táncelem, amit PSY, a Gangnam című szám szerzője sajátjaként aposztrofál, s bár több ember vitatja annak eredetiségét, vagy sok más elemét, de népszerű és bombaként robbant a köztudatba. A zene és annak hangulata pedig magával ragadott közel egymilliárd embert már a YouTube-on is.

Teljesen új, saját zenei alapot készítettünk, az eredeti csatornákból egyetlen elemet sem tartottunk meg. Változott a stílus, más zenei elemek kerültek bele, amik a karácsony hangulatára hajaznak elsősorban - mondta Hlasznyik Péter.

A szövegezés pedig egyedi, saját ötletű tartalommal, így gyakorlatilag elkészült egy a Gangnam táncot tartalmazó de teljesen saját zenei termék. Nyílván nem vitatjuk el az áthallást a milliárdos letöltéssel bíró PSY-tól, de tisztelve ötletességét, szerénységét, úgy gondoljuk azok első sorába állunk be az új zenei alapunkkal amivel elérjük az emberek szívét és jó kedvet varázsolhatunk.

A csapat bízik benne a Bristoli üzletemberekkel együtt, hogy rövid idő alatt számos letöltési rekordot dönthet meg ez a zenei alap és a hangzás is.