logo
 
 
Videók E-Mail Snapchat TikTok YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás

Normális életet akarok!

Nyugodtan oszd meg a szövegeimet a neten! Csak annyi kérésem van, hogy ha megosztanád a közösségi oldalon a lenti szövegeket, kérlek használd a #djhlasznyikelet hashtag-et, hogy meg tudjam találni én is a későbbiekben azokat. Köszönöm!

Előre bocsájtom! Sosem foglalkoztam a politikával, közélettel, stb. Úgy voltam vele, hogy foglalkozzon az ilyesmivel, aki képben van mindennel, érvényesüljön az ő akarata.

Most viszont "munkanélküli(DJ)ként", a rám kényszerített intézkedések súlya alatt nincs más választásom.

Fel is került pár posztom a közösségi média felületeire. Majd igyekszem ezeket összeszedni nektek.2020.10.20., kedd:
Ha másokat védene a maszk attól, aki a maszkot viseli, akkor azt is védenie kellene másoktól, aki a maszkot hordja! Kivéve, ha a maszk nem "egyirányú utca" és vírus nem tartja be az egyirányú közlekedés szabályait!!!! :D :D :D

Ez egy bull shit! Emberek! Gondolkozzunk márrrrrrrr!!!! Annyi baromságot próbálnak bemagyarázni nekünk, de azért gondolkozzunk már!!!!

Én már nem hiszek a hivatalos kormánykommunikációnak. Számtalanszor tettek egymásnak ellentmondásos kijelentéseket. (Pl. "Egészséges ember ne hordjon maszkot!" aztán "Mindenki hordjon maszkot!" Tilos a csoportosulás, de több 10.000 ember kimehet a meccsre maszk nélkül, védőtávolság nélkül. Megjegyezném, az a pár 10.000 ember nem félt a vírustól!) Szóval, ha most azt is kommunikálnák, hogy nem lesz kötelező védőoltás, bármikor megváltoztatják.

...és senki nem is kéri rajtuk számon.
Miért is lett megváltoztatva az egészségügyi törvény?????
(Ott van a hivatalos oldalon, meg lehet nézni!)

...és a vírus komolyságát nem vitatja egyik neves szakértő sem, csak az eltúlzott kényszerintézkedéseket, és az akár napi 600.000.- Ft-os büntetési limitet.

Nálam ezek kiverik a biztosítékot!

Egyszerű dolgozó hogyan tud kifizetni egy ekkora bírságot????? (Akár 6-8 havi fizetése is lehet egyeseknek, de lehet, hogy több is.)
Nem a feltétlen engedelmesség kikényszerítése és "sarcolás" a cél??????2020.10.15., csütörtök:
Most az embertáraimat ért sorozatos atrocitások késztettek írásra.

Akinek van ideje, olvassa el nyugodtan, hátha hasznos lesz!

Ezt most mindenkinek írom, aki tart az atrocitásoktól: Ilyenkor vegyétek elő szépen a telefonotokat és indítsatok Facebook egy élő videót! Az idősebbek nézzenek utána, hogyan is kell, hogy bármikor meg tudják tenni! ...és ha ilyen atrocitás ér benneteket, forduljatok bátran a többi emberhez, akár hangosan hívjátok fel a figyelmet, hogy tegyék fel a Facebook-ra, élő videóban, ami éppen akkor történik! Ha szépen gyűlnek a videók, akkor talán mindenkihez eljutnak, később pedig bizonyítékként is tudnak szolgálni, főleg ha sok ember elkezdi feltenni élőben ugyanazt. Azért fontos, hogy "Facebook élő videó" legyen, mert az azonnal megjelenhet az ismerőseiteknek. Gondoljatok bele az "áldozat" szerepébe! Mert bárki lehet az! Csak legyen internet a telefonotokon és hely is a rögzítéshez. A legjobb, ha azonnal menti a videót a telefon a "felhőbe" is, mivel úgy nehezebb eltüntetni. A fiatalabbak segítsenek az idősebbeknek megbirkózni a technikai akadályokkal.

Ha lehet, keressetek kis boltokat, akiknek lehet írni, hogy mit szeretnétek, kihozzák nektek az ajtóba a blokkal és a visszajáróval együtt! Én ezt a módszert használom. Igaz, egy kisvárosban élek és vidékre járok, ahol ez megoldható!

Legalább ezzel sem a multikat támogatom, hanem a kisvállalkozókat! Nekik ebben a helyzetben még inkább kell a bevétel.

Figyeljünk egymásra!


2020.10.14., szerda: Most tálaltam. Ezt nagyon frankón megírta valaki. Érdemes elolvasni!

"Miért kell nekem otthon maradnom azért, mert te félsz? Mi lenne, ha te maradnál otthon? Te maradnál otthon határozatlan ideig, te viselnél maszkot, te tartanál távolságot tőlem, te kerülnéd az éttermeket, te kerülnéd a sportokat, te kerülnéd a plázákat, a koncerteket, a strandokat és a parkokat, te hinnél a hamisított halálozási statisztikáknak, te ülnél fel a médiahisztinek, te kapnád meg a mérgező vakcinádat, miközben kerülöd a C-vitamint, a napsütést és mindent, amivel természetes módon egészségesek maradhatunk? Mi lenne, ha te mosnád a kezed 5 percenként bőrgyilkos kézfertőtlenítővel, miközben egészségre káros feldolgozott élelmiszereket eszel és iszod a szennyezett vizet? Nekem elegem van ebből a hülye játékból. Nem fog "együtt sikerülni", mert én nem viselem tovább az alufólia-sisakot. Nem leszek tovább a te félelmed rabja. Nem maradok tovább a házamban azért, mert te félsz. Nem viselek maszkot és nem tartok másfél méter távolságot, mert NEM FÉLEK tőled. Te nem az ellenségem vagy, és ha megbetegszem, az nem miattad lesz, hanem miattam és az immunrendszerem miatt. Ez a vírus (vagy akármi) már rég velünk van. Emberek milliói találkoztak vele és a szennyvízminták alapján már legkésőbb 2019. márciusban ott volt Barcelonában. Bejárta a világot még mielőtt hallottunk volna róla! Mindig lesznek vírusok, influenza és hasonlók. MUSZÁJ lesz ezzel szembenézned, ha még nem tetted. Nem lehet kikerülni, ha csak be nem zárkózol örökre és leszel olyan szerencsés, hogy a vírus nem ugrik rá a levelekre, amiket a postás hoz, vagy az ételre, amit az Internetről rendelsz. A TE félelmed nem elég nyomós indok arra, hogy tönkretedd az országot vagy lerombold azt a minimális szabadságot, amit korábban természetesnek vettünk. A TE félelmed nem az én félelmem és nincs joga akadályozni az életemet, a munkámat, a jövedelmemet vagy a jövőmet. Úgyhogy ha félsz, vedd fel nyugodtan az alufólia-sisakod, vagy fóliázd körbe magad, esetleg az egész házadat - de kérlek, hogy a félelmedet korlátozd a saját életedre. Nézd tovább a hazug híreket nap mint nap, de ne mérgezz vele engem, a szeretteimet, a barátaimat és az országot!"

"Akik a békés forradalmat lehetetlenné teszik, azok miatt válik a véres forradalom elkerülhetetlenné. " (John Fitzgerald Kennedy)


Linkek:
- www.orvosokatisztanlatasert.hu
- www.drlenkei.org
- https://acu2020.org
- https://brandnewtube.com