logo
 
 
Videók E-Mail Snapchat TikTok YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás

Blog oldalam, Internetes naplóm

Rengeteg írnivalóm lenne, csak időm nincs. Türelmet kérek! :)
Amíg el nem készül az új blog rendszer, addig is hozzá tudtok szólni az írásokhoz. Akinek hozzáfűznivalója van, használja vendégkönyvet! :)

Régebbi blogbejegyzések: Blog 2011 | Blog 2010 | Blog 2009


2021.03.18., csütörtök:
Így zajlik nálam az alakreform. Általában tartottam 70kg-os "versenysúlyomat", de a 2018-as tavaszra nagyon elszaladt velem a ló. :D 77,4 kg-ra híztam. :D (A fejem is "bebuckásodott." Majd keresek egy fotót. :)

Kevés alvás, kevés mozgás, sport szinte semmi, édesség viszont ezerrel. :P Pedig évekig a mindennapjaim része volt a küzdősport. (Soha nem akartam balhézni, verekedni, de a jól kivitelezett, szép ütések, rúgások, a jól betanult kombinációk mindig tetszettek. Jackie Chan filmeken nőttem fel. :)))) Rá kellett jönnöm, hogy itt azonnal cselekedni kell. Hívtam Pátkai Lillát, a Baross Fitness-ben, hogy azonnal el kell kezdenem a mozgást. Heti két edzés. Nagyon nehéz volt. Kísérleteztem, hogy mikor jó, mikor nem vagyok annyira fáradt, hogy elviselje a testem a mozgást. Az eleje volt a legkeményebb. Az első pár alkalommal rosszullétig hajtottam magam. "Ha beledöglök, akkor is megcsinálom, akkor sem állok meg!" ...és párszor valóban nagyon rosszul voltam. :D :D :D

Főleg, amikor az egész hétvégén zenéltem, 2-3 napból aludtam pár órát, majd beestem a terembe. Sokszor azt sem tudtam, hol vagyok. :)

Aztán szép lassan beállt a rend. Heti két edzéssel, egészségesebb táplálkozással, sokkal kevesebb édességgel. :)

Nem kezdtem szigorú diétába, megettem amit megkívántam, akkor, amikor megkívántam. Kb. 1-2 év alatt sikerült lemennem újra 70 kg-ra, sok zsírt veszteni. Lapos has, feszes izmok. Majd az izomtömeg szépen épül. 72,5 kg-ra duzzadtam fel. Kicsi váll, kicsi mell, kicsi kar. :D

Igaz, soha nem akartam nagy izmokat. Nem nehéz izmokra van szükségem, hanem jó állóképességre. :)

Nem az számít, más milyennek lát, hanem az, hogy én érezzem jól magam a bőrömben. Szoktam mondani, hogy "szöcske lábaim" vannak, de jók a rugóim. :D ...és kibírom a három menetet! (Mármint a ringben! :)))) (IS! :))))))

Remekül bírom az éjszakázást is. Hajnal 4-kor is toppon vagyok még, pedig max. némi koffein (Cola vagy energiaital) segít ebben, semmi más! Az utóbbi időben viszont leállt az életem, mint szinte mindenkinek a szórakoztatóiparban. Sokáig nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Álmatlanul fetrengtem az ágyban éjszakánként. A termet bezárták és az edzések is abbamaradtak. Elkezdtem izomtömeget veszteni. 68,5 kg-ra mentem le, kb. fél év alatt. Rájöttem, hogy muszáj fejben összeraknom magam és újra elkezdeni az edzést is. Igaz, a küzdősportos technikai részét nehéz edző(társ) nélkül megoldani. :S :D

...de csinálni kell! Szóval egy pár hete újra elkezdtem. Maximalista vagyok, meghajtom magam. rendesen a "Home Gym"-ben! Jobb lett a hangulatom is, s a hasam is kockásodik ismét. :D :D :D :D

Sőt, a Cola-t is elhagytam. Pedig nagyon szeretem. A citromos Coke Zero-t.
A mindennapjaim része volt az utóbbi 1 évben. Olyan ünnepi feeling-je van számomra.

Viszont mindenki azt javasolta, hogy felejtsem el, jobb lesz nekem. Hiszek nekik. 24 napja egy kortyot sem ittam belőle. Pedig előttem van. De fejben helyre tettem magam. :D 

Nem biztos, hogy jól érzem, de talán ez segít a hasi zsírpárnák gyorsabb eltüntetésében.
(Az észrevételeket örömmel fogadom ezzel kapcsolatban is.)

Remélem, hogy mire újra beindul az élet, akkor már ismét olyan formában leszek, amilyenben szeretném látni/érezni magam.

...és laikusként azt javaslom mindenkinek, hogy ha nehéz is, iktassa be a mozgást, amilyet csak szeret. Mindegy, hogy kondi, futás, foci, ping-pong, küzdősport, bármi. Nem csak az állóképességünk lesz jobb tőle, de a hangulatunk is. Majd egyszer írok erről is. :)

Az észrevételeket szívesen fogadom!


2020.09.20., vasárnap:
Túl vagyunk a második hullám előtti utolsó bulin! :S
Szerintem odatettük rendesen! ;)

El sem hiszem, hogy egy időre megint el kell búcsúznunk egymástól! Nagyon fogtok hiányozni! :S

Nagyon remélem, hogy mielőbb véget ér ez a vírus-mizéria, és újra együtt partyzhatunk reggelig!

Addig is vigyázzatok magatokra, s nézzetek vissza rendszerint az oldalaimra! YouTube, Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, stb. Maradjunk kapcsolatban, s értesüljetek minden újdonságról és időben megtudhassátok mikor indulhatunk újra!

A tegnap estéről pár képet már feltettem ide!
...és jönnek az újabb képek ide is:
https://www.facebook.com/djhlasznyik/
https://www.instagram.com/djhlasznyik/
Jelöljétek be az ismerősöket, nyomjátok a lájkokat, kommenteket, pls! ;)

Akivel készítettünk még közös képet és nem küldte eddig, küldje, legyen szíves!


2020.07.27., vasárnap: Túl vagyunk a vírus-helyzet utáni első bulin.

Már nagyon hiányoztatok nekem (is)! Jó volt újra ott lenni, élni a bulit!
Hiányzott ez az egész! Ti, a zene, a party, a sok közös fotó, az emociók, stb., stb.

Jó volt, hogy ennyire tudtunk örülni mindennek, hogy még jobban felértékelődtek ezek a bulik is! Köszönöm!

A saját és a tőletek kapott képek első részét már feltettem ide!


2016.04.07., csütörtök: Egy pörgős nap után várt a DJ Szövetség találkozó és meeting Mezőberényben, az "Ipar"-ban. Sok kollégával találkoztam. Sajnos nem sokáig élvezhettem a társaságukat, mert este 8-tól kezdtük volna a Wanna Be Free 2016 hivatalos videoklipjének forgatását. A dalba bele tudtok hallgatni itt!

A képeket folyamatosan tesszük fel ide: www.facebook.com/djhlasznyik/

Hamarosan egy részletes beszámolót is olvashattok a forgatásról.


2016.01.21., csütörtök: Elég régen írtam már blogbejegyzést. Bőven lett volna miről, de időm nincs semmire. Most viszont mindent félreteszek, hogy leírjam ezt a pár sort. :)

Esik a hó! Nagyon szépen! Ráadásul annyira hideg sincs. Ahogy sétálok a hóesésben eszembe jutnak a gyerekkori emlékek. Ilyenkor gyermekként alig vártuk, hogy essen a hó, hogy mehessünk a "Nagy-dombra!" ...ahogyan a környéken oly sokan. A "Nagy-domb" egy erdő széli hajdani tavacska kiszáradt medre és a mellette lévő dombocska volt. Nekünk mégis óriásinak tűnt és imádtuk. Hétvégén már messziről hallatszott a gyerekzsivaj. Sorba kellett állni egy-egy lecsúszásárt. Időnként nem is keveset vártunk, hogy végre lecsúszhassunk. Kinek mije volt, mi jutott: szánkó, síléc, fólia, gumiabroncs, de még motorháztető is volt az eszköztárban, és lehet, hogy volt még olyan is, amire nem is emlékszem ma már. :) Csak arra kellett vigyázni, hogy ne állj meg, mindig mozogj, csússz le, és azonnal állj is vissza a sorba, különben "szétfagysz." :) Kora reggeltől sötétedésig tele volt a "Nagy-domb." Nem volt számítógép, internet, mobil-telefon, de még vezetékes sem. :)

....viszont gyerekkorunk igen! ;)

Strongbow Apple Honey Dj Hlásznyik vs. Wave Rider Remix Videó. 2013.06.27., csütörtök: Lezajlott a Strongbow Apple Honey remix-verseny. A szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján is bejutottunk a legjobb 10 közé! A végső megmérettetésre ezen a napon került sor Budapesten, a Hello Baby Bar-ban, színvonalas környezetben.

A zsűrinek nem volt könnyű dolga. Mind a tíz mű komoly színvonalú alkotás volt a maga nemében. A számtalan verzió között volt élő gitárral fűszerezett produkció is. Sajnos nem mi lettünk a verseny győztesei, de így sem volt rossz! :)

Hamarosan jön egy rövid videó-összefoglaló is. Addig pedig itt vannak a képek. :)

2013.02.21., csütörtök: Az elmúlt 24 órában legyártottam pár reklámot, megírtam 4 kreatív Media Markt rádióreklám-forgatókönyvet, publikáltam két cikket, volt egy megbeszélésem, elkészítettem egy újabb videó-reklámot, majd aludtam 2 órát! :)

Reggel 9-kor nagy büszkén sétálok be a rádióba, hogy "még mindig megy ez nekem, alvás nélkül is", közben SMS-t írok. ...és amikor a rádióhoz érek akkor esik le, hogy a kezemben kb. negyed köbméter szemét, világoskék átlátszó kukazsákban! :)))))

Kb. 10 percig sétáltam a belvárosban, egy nagy kupac szeméttel a kezemben. ...néztem is, hogy ma reggel a szokottnál sokkal többen mosolyognak rám! :)))))
B*ssszus! :)))

2012.09.16., vasárnap: Este Tóth László barátunknak szerveztünk egy jó kis meglepetés születésnapi bulit Pósteleken. Nem is tudott róla, mire készültünk. "Véletlen" arra kellett jönnie, mert úgy szerveztük. :) Tűzrakóhely, tábortűz, nagy hangfal, jó kis zene, Real Madrid-os torta, egyedileg neki tervezett póló, koktélok az erdő közepén. Mikor oda ért, a Boldog születésnapot bömbölt a hangszórókból. Remek volt. Sikerült rendesen meglepnünk vele Lacit. :)

P.R. "Dínó-vadász"-ra itta magát. PauGer szerencsére mindent megörökített, és egy remek videó kerekedett ebből is. :)
Videó link itt!

2012.09.04., kedd: Befejeztük a Holmes & Watson - Sunshine werk filmet is. Egy kis móka, kacagás, poénkodás bő 4 percben. :)

2012.09.01., szombat: Az Ibiza Sound-on zenéltem. Hú, erről lesz még mit mesélnem.:)

2012.08.xx., Elkészült a Holmes & Watson - Sunshine official Full HD videoklipünk!

Dj Hlásznyik Gyulán, a Konkurenciában. + Fenyvesi & Dandee! 2012.08.11., szombat: Egy újabb fellépés. Ezúttal a helyszín: Konkurencia The Club , Gyula. Ritka jó közönség! Köszönöm! Jobbat kívánni sem lehet. Ekkora pörgést, ilyen jó zenékre és ezt a feelinget... Mikor megérkeztem, DJ Fenyvesi már már kellőképpen felpörgette a hangulatot. Mentek a jó kis húzós elektronikus darabok. Én pedig folytattam a megkezdett sort! :)

Az elektronikus zenék szélesebb palettáját játszottam, közöttük pedig jó pár sajátot. Pl. a Snadstorm 2012-es remixünket, a Blow My Mind c. zenénk BvsO remixét, stb. Olyan őrületes pörgés kerekedet belőle, hogy futkározott a hátamon a hideg. :)

Na ez az az érzés, ami miatt hálás vagyok, a sorsnak, hogy DJ lehetek. Ha beállok a pult mögé és megszűnik a világ. Amikor együtt őrülünk meg, és szinte megszakadunk a pörgésben, az valami leírhatatlanul fantasztikus érzés! Köszönöm mindenkinek ezt a remek szettet! Konkurencia, DJ Fenyvesi, DJ Dandee és mindenki, aki illett, aki ott volt és felejthetetlenné tette ezt a két órát! :) A teljes galéria megtekinthető itt! Köszönet a fotókért és a videóért Sin Árpádnak (BékésBuli) Hamarosan jön a videó összeállítás is!

2012.08.04., szombat: Eljött a Dinnye Fesztivál második napja. Mint már jó pár éve, ezen az estén is találkozhattunk Medgyesegyházán, a Joker-ben! A buli a jól megszokott módon most is remek volt. A szettemben house-os és elektronikus beütésű zenék is helyet kaptak. A szett utolsó előtti darabjaként leforgathattam a Blow My Mind c. újdonságunk BvsO remixét. Nagy volt rá a pörgés. :)

2012.06.15., péntek: Olasz Gabi átküldött egy rövid részletet a készülő Blow My Mind remix-ükből. Egy újabb remek BvsO Remix! :)
Hogy az mennyire nagy zene lesz! Hihetetlen! Vagy 20x meghallgattam egymás után! Annyira bejött. Nagyon várom, hogy kész legyenek vele! :)

2012.06.12., kedd: Itt a 2012.05.26-i, szombati békéscsabai Sugarbird DivatShow videó-összeállítása. Care bemutató, Fit Dance SE bemutató, Neo Divatbemutató, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva, Vastag Csaba. Műsorvezető Dj Hlásznyik.
A videóban hallható zene, a hamarosan megjelenő új dalunk Dj Style-X Remixe. Remix pack és info itt!

2012.05.26., szombat: Nagyon jól sikerült a Sugarbird DivatShow. Köszönet érte mindenkinek!

Reggel 9-korkezdtünk, s nem sokkal utána jöttek is az első érdeklődők. Volt High Care bemutató, majd 10:00-ra megérkezett Dukai Regina is. Divattanácsait hallgattuk, melyet az üzletben is kérhettek a vásárlók. Majd jött a Fit Dance SE bemutatója. Sokszor a gravitációt is meghazudtolták a fiatalok. Egy-két produkció annyira jó volt, hogy a hideg futkosott a hátamon. Öröm volt látni ilyen átéléssel-, és szinten táncolni a lányokat, fiúkat.

Ezt követve a Sugarbird csapatának újabb két arca is befutott Horváth Éva és Debreczeni Zita személyében. A Neo Divatstúdió bemutatója alatt már személyesen is koordinálták azt. Majd a bemutató végeztével kezdetét vette a közös fotózás a hölgyekkel. Jól állták a rohamot. Volt is mit. :)

...aztán jött Csaba... Pici késéssel. :)
(A 44-esen fél órát kellett várnia, s ez volt a csúszás oka.)

Viszont amit ezután művelt... az valami fantasztikus volt. Olyan showt rendezett, hogy le a kalappal!

Itt vannak a képek, a videóért pedig klikkelj ide!

2012.05.22., kedd: Hamarosan megjelenik az új zenénk : Dj Hlásznyik feat. Veron - Blow My Mind
A demo esgyerű YouTube videóját is megtekinthetitek itt. A zenével kapcsolatos információkért és remix-felhívásért klikkeljetek ide!

2012.04.11., szerda: Itt az új videó: Darude - Sandstorm 2012 (Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix /Bootleg)

2012.03.24., szombat: Feltöltöttem a Mixcloud oldalamra három régebbi műsort: Dj Hlásznyik - Party-mix473; 474; 475.

Dj Hlásznyik fény-festett képe. 2012.03.23., péntek: Előre kell dolgoznom, ezért a héten már a második három órás Party-mix készül. Este hívott pár barát. PauGer, T. Laci, S. Geri. Menjünk át Gyulára! Menjünk! :) Egy jó kis esti program, rengeteg fotózással. A Maunel-nél egy pesti lány páros is leszólított minket. Már elég jó kedvük olt. Megláttak négy srácot és egy lányt három batár nagy fényképezővel. (Canon tükörreflexesek.) Azt hitték, hogy turisták vagyunk. :)

Egy rövid beszélgetés után folytattuk az utunkat a vár felé. Már a templomnál is készült ezer fotó. A várnál szintén. Most is jól néz ki. :)

A srácok tesztelték a gépeket. kitalálták, hogy készítsünk fénnyel festett képeket is! A rólam készültet megnézhetitek itt! (Jé! Ott a monogramom! :)

2012.03.11., vasárnap: Többek között jutott idő visszaigazolgatni a Facebook-on. A visszaigazolatlanok számát sikerült levinnem 200 alá! Hurrá!

Ha ezen a napon mindenkit visszaigazolnék, már 4100 felett lenne az ismerőseim száma. Ami egyszerre jó hír és "rossz" is. Rossz azért, mert a Facebook-on max. 5.000 ismerősöm lehet. :S

Ezért kérek minden ismerőst, barátot, fan-t, hogy feltétlen jelölje/like-olja a közösségi oldalt is itt!

2012.03.10., szombat: Még a Viktoria-s buli hatása alatt állva átnéztük az est videóit, jó lesz. Csütörtökre talán már kész lehet a Party- videó is! :)

2012.03.02., péntek Talán életemben először vezettem Írországban. Bal kormányos autó, a magyarországihoz képest fordított közlekedés, stb. Nagyon izgalmas volt. :)

2012.02.28., kedd: Fizikálisan is fárasztó napok állnak mögöttünk, de ez nem akadályozhatott meg abban, hogy befejezzük az új YouTube videónkat: Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Second Dimension. Lehet véleményezni! :)

2012.02.20., hétfő: Megtanultam kandallóba begyújtani és megismerkedtem a "turf"-fal, mint tüzelőanyaggal. Nagyon hangulatos, amikor a kandallóban szépen ég a tűz. Tetszik. :)

2012.02.18., szombat: Őrült pörgős nap. Reggel 9-től "hajtás" a rádióban 14:15-ig, természetesen ebéd nélkül. 14:45-re jött a "taxi" és irány a reptér. Az úti cél Dublin.

Szerintem 19:05-től lehetett be-chek-olni. Az meg is történt, viszont a fémdetektorokkal és a fém gombokkal volt egy kis probléma, aminek a következménye egy kis "tapizás" lett. :)

A nagy ijedtségre lecsúszott egy "reptér-burger" is. :)

Mire a repülőgéphez értünk, már ezt hallottuk a hangosbemondóból, hogy "...és egyben utolsó figyelmeztetés... Hlasznyik Péter..." Pff! Kis híján lekéstük! :)

Felszállunk a gépre. Gyanús hangokat hallunk. Már negyed órája el kellett volna indulnunk és még mindig állunk, s nem tudunk semmit. Nem sokkal később bemondják, hogy a gép fékhiba miatt nem tud elindulni egyelőre, türelmet kérnek. A mögöttem ülő magyar srác előre megy, megkérdezni, hogy mi a baj.

Kiderült, hogy fedélzeti számítógép fékhibát jelez, de a fék működik. Jól kezdődik. :)

Másfél óra várakozás. Közben megtudtuk, hogy ha nem indulhat el a gép, akkor bizony bajban vagyunk, mert közel 180-200-an ülünk rajta, max. 120 ember tudna elmenni a vésztartalék géppel. Egyre jobb.

Aztán végre mégiscsak felszálltunk. Az út zökkenőmentes volt. ...és már nem is féltem! :)

Amikor leszálláshoz készülődtünk, egyből az jutott eszembe, hogy "mindjárt kiderül, hogy működik-e a fék. :)" S ezzel a gondolatommal nem voltam egyedül. :)

Szerencsére gond nélkül landoltunk a Dublin Airport-on, ahol Éviék már nagyon vártak, s irány Galway > Tuam. :)

2012.02.06., hétfő: Estére sikerült egy kicsit lebetegednem. Egy kis mézzel és pár aprósággal próbálkoztam. Remélem sikerül mielőbb kigyógyulnom. Éjszaka hülyeségeket álmodtam. Pl.: Bárány Attila és a Flamemakers megremixelték a Himnuszt! :)))))

Gyógytó célzattal nézzünk egy kis nyári videót! :)

2012.02.05., vasárnap: Egy kis html-es munkálkodás délelőtt, és elkészült a www.babmester.hu

2012.01.24., kedd: Egy újabb pár napos munka ért véget. Sikerült befejeznem ezt a videót is! Itt egy régebbi zenénk remixének videója! Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Destroy Your Mind (Groove Shakerz Latin-House Remix) videó!

2012.01.16., hétfő: Személyes Facebook profil oldalamon már több mint 3800 ismerős van. Mire mindenkit visszaigazolok, bele lépünk az 5000 be.

2012.01.15., vasárnap: A jobb-agyféltekés rajztanfolyam utolsó napja. Nagyon el tudtam benne mélyülni. :)


2012.01.13., péntek: A jobb-agyféltekés rajztanfolyam második napja. Már 'radírral' is rajzolunk. Van már pár rajzunk. Amint eljutok odáig, felkerül pár. :)

2012.01.12., csütörtök: Elindultam egy jobb-agyféltekés rajztanfolyamon! Jó hangulat, jó kedv, rengeteg nevetés. :)

Születtek érdekes művek. Majd teszek fel párat belőle. :)

Majd levezetésként egy kis baráti összejövetel az egyik ismerősnél, s kollektív 'házi-feladat megoldás'. :)

IP Tv probléma. Telefonos ügyfélszolgálat. Közel 30 perc várakozás. :(

...de legalább a hibát sikerült elhárítani. :)

Éjfél után örömmel konstatáltam, hogy YouTube csatornámon 149.000 felett a videóink megtekintésének száma! Köszönjük!

2012.01.10., kedd: Új Top 10-es lista itt!
Végre ezt is megszültem. Nem volt egyszerű. Rengeteg jó zene közül kellett válogatni. :)

2012.01.07., szombat: Ez is egy bolond nap, csak éppen másként. :)

Kb. reggel 10 órakor A Facebook chat-en megtalált egy 'kedves fiatalember.' Levente. A beszélgetést ide másolom. Tanulságos! :)

Levente Varga: Hé te virsliorú most halom megmérgeztétek vivit + kikeztél a nömmel álisdle magad mer segbe kurlak meglátlak a közelébe meg baszlak te gyökér felejcsd el világos!
Hlásznyik PéterDj: Neked is szép jó reggelt kedves barátom! :)
Levente Varga: Na akor enyibe kiegyeztünk?
Hlásznyik PéterDJ: Ne haragudj, de ismerjük mi egymást?
Levente Varga: Ja a hangyábol.
Hlásznyik PéterDj: Soha életemben nem voltam ott! :)
...és hogy teljes legyen a kép, Vivi-t sem ismerek, szerintem téged sem,
...és nem szoktam mások nőjével kikezdeni.
Most pedig ha megbocsájtasz, fontos dolgom van.
Köszönöm a kellemes beszélgetést és további szép napot kívánok!


Ezzel lezártam a magas röptű beszélgetést. Azon viszont elgondolkoztam, hogy milyen "szerencse" hogy nem szükséges komolyabb intelligencia az internet használatához! :)


Aztán itt a folytatás: 13:00 óra előtt pár perccel csörög a privát telefonom. "Magán telefonszám." Jól kezdődik! :)

Kb. 12 éves gyerekhang.
(A hangja alapján magát értelmesebbnek tartó kisebbségi.)
...magát 19-nek vallja.

Bemutatkozik, magázódó stílusban kezd velem beszélgetni, majd közli velem, hogy nyertem a Luxoron egy autót. Csak adjam meg a személy igazolványom számát, lakcímkártyámét, az adó számom és volt még egy aranyos kérdés: "- Hol lakol?" (Hát nem édes? :)

Azt már nem akartam megkérdezni, hogy "Lakáskulcsot ne adjak?" :)

Hátulról hallatszik, hogy többen próbálják instruálni, mit is mondjon. Gondoltam, 'megfogom' egy picit. Belementem a 'játékba.' :)

Gyors menet lett belőle. :)

A picivel komolyabb intelligenciát igénylő szavak, kifejezések hallatán már nehezen dolgozta fel a 'komputere' az adatokat. :)

Hatás szünetek következtek, s hallatszott, hogy az eddig 'hátulról' vezénylő 'instruktorok' sem tudnak mit kezdeni vele. :)

S mikor rávilágítottam, hogy mely pontokon sántít a 'mese,' akkor érezhetően 'menekülő-re' váltott, majd visszakérdezett, hogy "...te nem Laci vagy?"

Illedelmes elköszöntem tőle. :)

Azt hiszem, a mai napra elég volt az idiótákból. :)

Nem mindenki gondolta így. Újabb telefon, természetesen ez is szám nélkül, a privát telefonomra. Baráti hangú beszélgetés, "Mikor bulizunk?", stb. ...és itt is előkerült a "Hol lakol?" és még pár érdekes. "Meg van még a kocsid?"

Nem is tudom... Mire kellene ilyenkor gondolni???


Dj Hlásznyik vs. Wave Riders aka. Holmes & Watson először Sarkadkeresztúron, a Malibu-ban. 2011.12.16., péntek: Pörgős rádiós nap után irány egy másik stúdió. Wave Riders R.P. barátommal sikerült befejeznünk az új remixünket/bootlegünket. Mika - Happy Endings. A végső master után készülődés és irány Sarkadkeresztúr, a Club Malibu! Kb. 23:30-ra érünk oda. A club előtt több mint fél tucat egyenruhás. Megkérdezük, hogy be szabad-e menni, mire az volt a válasz, hogy befelé még lehet! :)

A disco-ban nem szól a zene, az emberek állnak a tánctéren. Elmegy a razzia, megszólal a zene, és indul a buli. Jó volt látni, hogy az emberek a tánctéren várták meg, hogy elmenjenek a szervek, majd ugyanúgy folytatják a bulit, ahol abbamaradt előtte nem sokkal! :)

Dj Bo Dish elég jól felépítette a bulit. 00:30-kor álltunk be a pultba és a közönség kellőképpen be volt már pörögve. Az új és ismeretlen zenéket is úgy vették, mint a populárisabbakat. A szett vége felé pedig bele is húztunk rendesen! :)

Köszönjük mindenkinek ezt a remek estét!

A képeket megtalálod itt! A videó talán pedig már vasárnaptól elérhető lesz!
2011.10.23., vasárnap: Itt az első ukrajnai fellépésünk videója is! Party-mix Night Tour 2011. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders / Holmes & Watson először Ukrajnában! Rezidensek: Dj B. Adam & Dj Fedorow Thx 4 Feca.


2011.10.15., szombat: A reggeli éledezés után, gyors zeneválogatás, készülődés Ukrajnába. Cirka 300 km-es út várt ránk, továbbá egy határátkelés és egy új, számunkra ismeretlen világ.

Kb. 18:00-ra értünk a határhoz. A magyar oldalon gyorsan átjutottunk, az ukránon nem volt ekkora szerencsénk. Csupán 2 autó állt előttünk, de álltunk vagy 30-40 percet biztosan. A határ túloldalán már várt minket Feca, a Flame Club tulajdonosa. Kedves gesztus volt tőle, hogy elénk jött. Végre sikerült átlépnünk az ukrán oldalon is a határt, és elindultunk a "felvezetés" után. Alig mentünk pár km-t, az út közepén ott állt egy néni, láthatósági mellényben! Meg sem mozdult. Tisztára mint egy horrorfilm egyik jelenete! Ijesztő volt.

Kb. 10 km megtétele után derült ki, hogy nem kaptuk vissza a forgalmi tokját, a zöldkártyával, a biztosítással és az összes benne lévő papírral. Hátra arc! :)

Szerencsére Feca és sógora Laci visszakísért minket a határhoz és segítettek kommunikálni is. Legnagyobb örömünkre meg lettek az irataink! Megkönnyebbültünk. :)

Vendéglátóink elvitek minket egy színvonalas ukrán-magyar étterembe. Volt szerencsém kipróbálni egy helyi specialitást is. :)

A jó ízű vacsora után elindultunk a club-ba. Közben egyfolytában ment a sztorizgatás, eszmecsere, stb. :)

Nyitás után nem sokkal értünk oda. B. Adam és Fedorow már izzított. Mi pedig becéloztuk az irodát. Jött egy újabb helyi specialitás. Ezúttal folyékony. Na ná, hogy a vodkáról van szó. :)

Folyt. köv.

2011.10.02., vasárnap: Feltettünk egy rövid ízelítőt a készülő új remixünkből! Mad Morello feat. Sonia - You (Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix - Demo Cut!) Meghallgatható itt!

2011.10.01., szombat: Itt egy újabb video! Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Everybody (Simon B 's Electro Touch Remake) [2011] Megnézhető itt! Letölthető innen!

2011.09.24., szombat. Készítettem egy rövid reklámfilmet a BékésBulinak. Megtekinthető itt.

2011.09.20., kedd: Itt az Everybody Simon B Remixe is!

2011.09.19., hétfő: Felkerült a YouTube-ra az Everybody Dj Style-X Dance Electro Remixének videó-ja is! A megtekintéshez kattints ide!

2011.09.14., szerda: Felvettünk egy új videóravaló nyersanyagot. A hétvégére kész az Everybody DJ Style X Dance Electro Remixének videója is.

2011.09.13., kedd: Éjszakába nyúló stúdiózás R.P.-al. Készül a Mad Morello feat. Sonia - You c. zene Holmes & Watson Remixe.

2011.08.23., kedd: Újabb letölthető Holmes & Watson zenék itt!
Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Everybody (Dj Style-X Dance Electro Remix) [2011]

Southside Spinners - Luvstruck 2011 (Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Bootleg)

2011.08.11., szerda: Hajnali 02:25-kor készült el a 2011.08.06-i Joker-es buli Party-videója. Klikkelj, nézd, hallgasd, véleményezd és oszd meg! Köszönjük! :)
2011.08.08., hétfő: Itt az Everybody c. zenénk Electroboy vs. Outcasted remixének videója is!

2011.08.06., szombat: Délelőtt egy gyors élő Party-mix promó a Csaba Rádióban, délután Média Gokart kupa a gyulai gokart pályán. Jelentem egyéniben és csapat versenyben is Csaba Rádiós győzelem született!

Este irány Medgyesegyháza! A Club Joker-ben ilyenkor (a Dinnye Fesztivál idején) minden évben hatalmas a tömeg és a buli a Joker-ben. Szerencsére az idén sem volt ez másként. Kezdtünk a Turn Up c. zenénk Electroboy vs. Outcasted Remixével, majd a Destroy Your Mind Electroboy remixe következett, s leforgattuk az új Luvstruck 2K11 remixünket. Hatalmasat tombolt rá a közönség és mi is! :)

Itt az est videója is!

2011.08.03, szerda: Egy jó kis stúdiós délután. Majdnem teljesen befejeztük a Luvstruck remixünket. Atom nagy lesz! :)

2011.08.02., kedd: A YouTube-on rögzített keresési találat a "Holmes & Watson - Everybody!

2011.07.10., vasárnap: Elkészült egy 40 mp-es Party-mix promó YouTube videó! :] Party-mix nevezetű rádiós mixműsorom 2002-ben indult, s mára több mint 25 frekvencián és kb. ugyanennyi netrádióban hallható rendszeresen. A rádiók listája és Party-mix infó itt! (Videó ötlet: Hlásznyik Péter :)

2011.07.02., szombat: Felvettük az új zenénk, a Blow Your Mind éneksávjait. Vokális darab lesz, női hanggal. :] Hamarosan többet is megtudhattok a készülő műről.

2011.06.22., szerda: Egy kis 'nosztalgia.' Feltettem egy képet a Facebook-ra, a régi lemezes táskámról. S ezzel kapcsolatban elő jött pár gondolat is, amelyet megosztanék veletek: Szóval... a kedvenc bakelit lemezes táskám. Nagyon jó belőle 'dolgozni,' de baromi nehéz! :) Azt az érzést, amikor szól a zene, tudod, mit fogsz 'rátenni', keresed, meg van a lemez, kifordítod, kiveszed, felteszed, párat tekersz rajta, meg van a 'cue-pont', ütemre elindítod és együtt szól a két zene... Annak ellenére is fantasztikus, hogy nem szól kristály tisztán. Arról nem beszélve, hogy régen előrendelést adtunk le egy-egy jó lemezre, vártunk rá, és micsoda öröm volt, ha átvehettük és hogy vártuk, hogy este végre eljöjjön az idő, hogy feltehessük! Ma már nem sokan 'bakeliteznek.' Sajnos én is ritkán tudok feltenni egy-egy jó bakelitet, de azért még mindig szeretem, s sokakkal együtt én is úgy gondolom: Lelke van! :)

2011.06.08., szerda 14:00, Békéscsaba, Szent István tér. 'I Love csapvíz!' Guinness-rekord kísérlet! Megpróbáltuk felállítani a legtöbb egyszerre csapvizet ivó ember rekordját! Ott voltunk. Több mint 4200-an! További információk: www.bekesvizmu.hu

2011.06.03., péntek: Már megtalálható a YouTube-on a Turn Up The Volume c. zenénk videója is.

2011.05.31., kedd: Elég zsúfolt nap. Pörgős rádiós nap után irány Dr. Sárkány Kálmán rendelője. Fél éves fogászati szűrővizsgálat. Ugyebár fontos a megelőzés. :) Ami a legjobb az ilyesmiben, ha az embernek azt mondják, hogy "Minden rendben!" Imádom ezt hallani! :) Fél év múlva ismét találkozunk. Ha lehet ilyet mondani, akkor ide jövök a legszívesebben, fogorvoshoz, mert itt nem érzem magam annyira "fogorvosnál." Márpedig az is fontos. Ráadásul idáig minden visszajelzés csak pozitív volt, jó szakembernek tartja mindenki. Nem hiába 'ide járok' lassan fél évtizede. :)

Itt még nem ért véget a nap. Estére irány a Joker. BegArt kampány buli. Jó volt a feeling! :)

Oda jött egy srác, aki ott volt az egyik székesfehérvári Bahnhof-os fellépésünkön is! Váltottunk is ott, Fehérváron pár szót is. Pedig az jó pár 100km-re van innen! :)

Majd egy másik srác, érdeklődött a zenék felől. Azt mondta, hogy ő ugyan a trance zenét szereti, de ez a buli szempontjából lényegtelen, mert az számít, hogy mi kell a közönségnek. Végre valakitől ilyet is hallok! :)

Jó ízűen pörög a társaság Amin Van Buuren feat. Sharon Den Adel - In and Out of Love-ra, Madonna Froozen-jének Mad Morello bootlegére/remixére, amikor jönnek a lányok, "Nem lehetne egy kis Rihanna - S&M?"

Pffff! Na itt nem bírtam ki, hogy ne mondjam be, "Lányok! Meg kéne szeretni a jó zenét is, nem csak a sláger sz@rokat! :)" (Már nem emlékszem szó szerint, de ez volt a lényeg. :)

2011.05.15., vasárnap: Végre felkerült a YouTube-ra a Club Nimród Party videó. Lássuk! :)

2011.04.29., péntek: A Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Destroy Your Mind (Tommy Young Remix)-et már 4189-en töltötték le a www.zeneletoltesingyen.hu-ról! Direkt link itt a remix videója itt.

2011.04.22., péntek: Most jöttem rá, hogy jó kis lemaradásom van a Top 10-es listámat illetően is. Próbálok tenni ellene, és összeválogattam a 10 kedvencemet. Nagyon nehéz volt eldönteni, hogy mi kerüljön be és mi legyen a sorrend. Nehéz volt ennyi jó zene közül választani, és szívem szerint egymás mellé tenném a zenéket, nem egymás alá. Minden esetre itt a lista. :)

2011.04.19., kedd: Elkészült egy újabb YouTube videó. Link itt!
Este pedig Békés Megye legnagyobb diákbuliját tartottuk meg ismét Békés Megye legkomolyabb disco-jában a Club Babylon-ban! Guest: Dj Hlásznyik, resident: Mola & Oszi

2011.04.14., csütörtök: Elindult a Hírlevél archívum is.

2011.04.13., szerda: Új hírlevél itt. Benne a fejlemények rövid összefoglalója. :)

2011.04.07., csütörtök: Már a YouTube-on a Destroy Your Mind c. zenénk 2011-es Electroboy Remixe! Link itt!

2011.04.04., hétfő: Felkerült egy újabb remixünk videója a YouTube-ra. Megnézheted itt.

2011.04.03., vasárnap: Elkészült a Márvány Disco (Csetény) Party-videója! Megtekinthető itt.

2011.03.31., csütörtök: Megjelent a Rock Me Slow c. szerzeményünk a világ legnagyobb zeneáruházában, a Beatport-on! Link: itt!


Dj Hlásznyik vs. Wave Riders a Márvány Disco-ban, Csetényben! 2011.03.19., szombat:
Kb. 6 órakor becéloztuk Csetényt. Irány a Márvány Disco. Először egy kellemetlen meglepetés ért minket: Razzia! 23:00-kor ment el és 2-re ígérkeztek, hogy jönnek vissza. (Csak az a kérdés, hogy minek?) Meg is csappant az alap létszám. :| Érthető is. Kinek van szüksége rá, hogy szétvágják az estéjét egy razziával?

Nem értem: miért kell tönkretenni azt, ami működik? Miért kell szisztematikusan zaklatni? Nem lehetne ésszel? Kinek jó az, ha tönkretesznek még egy disco-t?

Dj Hlásznyik vs. Wave Riders a Márvány Disco-ban, Csetényben! Ami viszont ezután következett az felért egy esettanulmánnyal! Az, hogy a rezidensek mindenütt örömmel fogadnak, az megszokott dolog, mint ahogyan az is, hogy igyekszenek a rezidensi teendőt a legjobb tudásuk szerint ellátni. Ez idáig rendben is van. Viszont, hogy ebben a disco-ban ilyen legyen/lehessen a zenei felhozatal az a rezidenseket és a közönséget egyaránt dicséri! Nem tucatslágereket hallottunk, hanem igazi jó zenéket, elég erős elektronikus beütéssel. Se egy David Guetta, se egy Pitbull, és társai! Nagyon jó! Igazi felüdülés volt számomra. Ami pedig nagyon naggyá tette az estét, hogy a teljesen ismeretlen és totál agyament zenékre is hatalmasat pörgött mindenki! Annyira jó volt látni, hogy vannak még ilyen helyek, és hogy ezt a zenei arculatot a rezidensek ki tudták alakítani és a közönség pedig vevő is rá! Köszönjük Márvány!

Az est videofelvételeiből hamarosan elkészül egy rövid összeállítás, amely természetesen felkerül a YouTube-ra is.

2011.03.17., csütörtök: Most már bizonyos: A Rock Me Slow megjelenik a nemzetközi zenei piacon! Beatport, Junodownload, stb! Tovább!

2011.02.14., hétfő: A nap legjobb mondata, miután bejelölt, elfogadtam, a chat-en rám írt:
"Te Wallas vagy vagy valamelyik híres DJ?" :)))))))))))))))))))))))))
FaceBook üzenőfali bejegyzés itt.

2011.01.25., hétfő: Végre összállt ez a videó is! A MAHASZ Dance Toplistásunk, a Dj Hlásznyik vs. Wave Riders feat. Tom Kontor - Rock Me Slow Akusztikus verziójának YouTube klipje. Benne a forgatás képei, videói valamint kép az egyik rádió interjúról is. A zene letölthető innen!

2011.01.23., vasárnap: Kész az akusztikus verzió videója. Aztán rájöttem, hogy mégis csak hozzá kellene még nyúlni. Átkozott maximalizmus. :)

2011.01.22., szombat: Összeszedtem a Rock Me Slow videoklip forgatás nyersanyagait. Jól jönnek az akusztikus verzió videójához. :)

2011.01.16., vasárnap: Vasárnap séta a szabadkígyósi Kastély parkjában. Nem bírtunk magunkkal, s össze szedtünk két szatyor mások által eldobált szemetet is. Egyből jobban nézett ki! :] Nem úgy festettünk, mint a közmunkások, s voltak, akik értetlenül nézték. Ennyire meglepő, ha valaki tesz a természet-, és a köz érdekében? Rajtunk múlik, milyen világban élünk. Nem kifogásokat kell keresni, hanem cselekedni! Mi megtettük! Te megtennéd? :)

2011.01.14., péntek: Eléggé meghatódtam. Békéscsabán, a Csaba Center előtt 20 körül... Idős hölgy árulja a hajléktalanújságot. Odamegy hozzá egy lány, kezében egy vödör, benne pár narancs, (amit nem sokkal előtte vásárolt a boltban) a néni felé tartja, s kedvesen megkínálja belőle: "Vegyen narancsot!" Az kivesz egyet. "Köszönöm! Majd megosztom a fiúval." (A pár méterre mellette állóval.) A lány: "Vegyen neki is!" A hölgy kivesz még egyet, s megköszöni! Vannak még jólelkű emberek. Remélem, hogy sokan látták, hallották, s rájöttek, hogy így is lehet. Rajtunk, embereken múlik, hogy milyenné formáljuk a világot. Mennyivel jobb lenne az élet, ha az emberek zöme tudna így érezni, gondolkodni és cselekedni és nem csak a kifogásokat keresné, hogy miért nem teszi. Engem nagyon megérintett, meghatott. Jól esett a lelkemnek.

2011.01.04., kedd: Nagyon rendet kellene tenni az üzenetek között. Csak a gmail-en több mint 3000 olvasatlan levél + 400 rádiós + 200 az info@-omon + 170 az iwiw-n + ugyanennyi a netlogon, a többire már gondolni sem merek! Ajjaj! :)Régebbi blogbejegyzések: Blog 2011 | Blog 2010 | Blog 2009


2010.12.30., csütörtök: Mad Morello-tól megkaptam az új bootlegét, amely Madonna Frozen c. zenéjéből készült. Hatalmas zene! Be is került az újévi Party-mix-be! Azóta vagy 50x meghallgattam már. :)

2010.12.26., vasárnap: Éjfélkor jégen csúszás verseny Robcsival és Bagyával. Következménye három napig izomláz. :)

2010.12.20., hétfő: Elkészült a decemberi Top 10-es listám! :)

2010.12.18., szombat: Nagy hajtás, technikai problémák, több száz MB-nyi elveszett adat és sok bosszankodás után irány Battonya. Hideg van és csúszkálunk a havas úton. A GPS nem találja a jelet. Lehet, hogy nem tett jót neki a több hetes hideg. :)

T. Laci telefonos segítségével navigálunk. Viszonylag korán érkeztünk a Moonlight-ba. Már ment az alapozás. A Warm Up után már Dj Kajti nyomta, s pörgette a közönséget. Szépen lassan elkezdtek szállingózni az emberek, egyszer csak egészen kellemes társaság jött össze.

A Girls, Girls, Girls 2010-es remixünkkel kezdtünk a szettet, majd jöttek az újdonságok és a favoritok. A Moonlight-osok pedig jól vették a zenéket. Mi is hatalmasat pörögtünk. Nagyon jó volt. Köszönjük! :)

Indulnánk hazafele. A GPS már megint lefagyott. Egy kis bolyongás Battonyán, majd ismételten telefonos segítség és irány hazafelé. Az úton rengeteg "kamikaze-nyúl!" Annyit láttunk egyetlen hazaút alatt, amennyit egész évben. Ráadásul párat majdnem el is ütöttünk, de szerencsénkre és szerencséjükre mind megmenekült. :)

Egy csúszós "S" kanyar és a vasúti átjáró kis híján megtréfált, de szerencsére csont nélkül megúsztuk. Még reggel 8 előtt ágyba kerültem. 11-kor már nem bírtam tovább, vártak a teendők. Délutánra már a képek is felkerültek! :)

2010.12.16., csütörtök: Nagyjából kész az új Party-mix. Jó house-os lett ez is. :] Este pedig irány a mozi! Üvegtigris 3! Ezt nem lehet kihagyni. Azt már a beharangozókból lehetett tudni, hogy nem az első kettő feeling-jét fogja hozni. Így is volt. Mindent egybe véve azért nem volt rossz film. :)

Club Dance Caffe, Vanyarc! Party-mix Night Tour 2010! Éjféltől a keverőpult mögött a Party-mixer: Dj Hlásznyik... valamint Wave Riders! Rezidensek: Dj Migo, Dj Petrás, Dj Szeghy! 2010.12.11., szombat: 19:00 irány a Club Dance Caffe, Vanyarc. Esik a hó és fagy. Remek. A megye határig kicsit rosszak az útviszonyok, amint kiléptünk, letakarított utak. Aztán Vanyarchoz közel megint kedvezőtlenebbek lettek az útviszonyok. A GPS pedig bevitt egy olyan útra, ami kb. 100m után elfogyott. Remek! :)

Egy autó állt ott. Ha jó láttuk, épp valami törvénybe ütközőt igyekeztek elkövetni. :] Minimum közszemérem sértést? :]

Nem nagyon akartunk zavarni, de kénytelenek voltunk útbaigazítást kérni. :] Meg is kaptuk.

Éjfél előtt meg is érkeztünk. Az egyik rezidens, Petrás Gabi barátom várt minket. Igazán szívélyes volt a fogadtatás. Üdvözlő kör a bárpultnál, egy kis beszélgetés, fotózás, majd beálltunk a pult mögé. Sajnos a nagy hó és egy közeli nagyobb program kedvezőtlenül befolyásolta a létszámot, de közönség mindenért kárpótolt! :)

Szerencsére nagyon topon voltak. Előttünk Dj Petrás és Dj Szeghy hangolták a közönséget. Remekül. Elkezdtük a szettet, s benne pedig nyomni a saját zenéket. Nagyon jól vették, és olyat pörögtek velünk együtt, hogy nem tértem magamhoz. Ekkora party-t! Mindenemről szakadt a víz és úgy tomboltam végig Wave Riders R.P.-val a két órát, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy át kellene adni, hogy Dj Migo is le tudja játszani a saját szettjét. Nagyok voltatok! Köszönjük Vanyarc!

2010.12.09., csütörtök: Lassan kész az új Party-mix. Jó kis house-osra sikeredett. Imádom az ilyet. :] Este 7-kor irány a Cathy's. Forró csoki és forralt bor fogyasztás. (Részemről az előbbi. :) PauGert felköszöntöttük, majd S. Gerivel kiegészülve átsétáltunk a Speed-be egy jó szülinapi pizzára. Már megint majd' éjfél volt mire ágyba kerültem. :)

2010.12.08., szerda: Felhívott egy anyuka, hogy a kisfia karácsonyi kívánságlistáján szerepel egy ilyen is: "Dedikált Dj Hlásznyik CD" lemez. Hát nem aranyos?! :)
Természetesen a "Megoldható valahogy?" kérdésre "igen" volt a válasz. :)

Club Nimrod Birthday Party! Füzesgyarmat! Rezidens: djmolnar vs. Dj Szepi. Guest: Dj Hlásznyik vs. Wave Riders! 2010.12.04., szombat: Szerbia után holt fáradtan 2 x 1,5 óra alvás. Nem éppen sok, de máris pakolunk, mert várnak bennünket Füzesgyarmaton, a Nimród-ban. Kocsiba be. PauGer, T.Laci, R.P., Nyűl és én.

T. Laci beszólás: "Ez tiltó tábla! Mehetsz ahogyan akarsz!" Képben volt? :)

Mennek a kilométerek. A GPS megint alkotott. Kikötünk egy 626-od rendű úton. Megyünk a semmiből a semmibe! Az út szörnyen kátyús 2-vel sem lehet haladni. Nem hisszük, hogy egyszer vége lesz. Árpi már horror filmeket vizionál. :)

Egyszer csak kijutunk végre a semmiből. Végre civilizáció! :] Útközben telefonos értekezés az egyik rezidenssel djmolnar-ral. Akár késhetünk is egy kicsit, mert Péter András napok vannak, és késik a közönség. Ők megtehetik. :)

Megérkeztünk. Laciék pörgették a népet. Szerencsére nem sláger feeling! Hála a jó égnek! :] Megy a dance. Nekikezdünk. Sajátokkal. Veszik. Örülünk. :)

PauGer nyomja a fotókat, s T.Laci-val és R.P.-val a Jagert. Én egy almalével elvoltam. :)

Rákapcsolunk kicsit zeneileg, house, electro-house a zúzósabb fajtából. Agyament sajátok. A közönségnek szeme sem rebbent. Mint ha a legnagyobb zenékre tolták volna! Mi meg annyira belemelegedtünk, hogy majdnem zárásig maradtunk. Jól éreztük magunkat. Köszönjük! :)
(Meghívást kaptunk egy újabb fellépésre is, de erről majd később. :)

2010.12.03., péntek: Egy őrült nap után megint pakolás, útlevél be, irány Szerbia. A határ túloldalán régi kedves barátaink vártak ránk. Alen és Noyz. Számunkra furcsa új törvény: a disco-ban nem lehet dohányozni. Füst mentes emberként nem titkolhatom az örömöm. :)
A közönség viszont nagyon slágeres volt. A rezidensek szerint talán még a szokottnál is inkább. Ez nem túl jó hír, mivel nem tudunk "művészkedni." Ami viszont meglepett, hogy a Wicked Little Things c. sajátunkat viszont nagyon jól fogadták. Meg is lepődtünk rajta. :)

A hazafele úton a srácok enni szerettek volna. Beértünk Szegedre. Hajnalban mi van nyitva? Csak a "Meki!" Mc Drive. Rendelünk. 12 sajtburgert! :)))))
(Jelzem, csak hárman ültünk a kocsiban! :)

A kiadó-ablaknál közlik velünk, hogy csak 20-30 perc múlva tudnak kiszolgálni!!! Eszembe jutott az Tibi az Argo-ból! "Gyorsétterem mi, b*zd meg?!"

A kiszolgáló hölgy javasolta, hogy keressünk másik "Meki"-t. Úgy teszünk. Szeged össze-vissza túrva, útfelbontások mindenütt. Bolyongunk fél óráig, sehol nem találtunk másik üzemelő "Meki"-t, ezért vissza az előzőhöz, s végre megkaptuk a hőn áhított reggelit! :)

Az első két darab még könnyen ment, de a harmadik feladta a leckét. Kb. Annyi idő alatt végeztem a hárommal, mint R.P. öttel! :)

2010.12.02., csütörtök: A Denon-tól megkaptam a legújabb katalógusukat. Postán, névre szólóan címezve. Érdekes, mert soha nem vásároltam Denon terméket. Azért nagyon örültem neki! :)

Ugyan ezen a napon elindult Wave Riders - R.P. barátom blog oldala. Elérhető itt.

2010.12.01., szerda: Egy furcsa hír! Nem tudom feldolgozni. A Top Dj.hu országos Top 100as listáján a 34. lettem! Egyszer kaptam egy meghívólevelet rá. Regisztráltam, azután nem volt több időm foglalkozni vele. Ma Sz. Viktor hívta fel a figyelmem rá. Az eredmény nagyon meglepett! Köszönöm mindenkinek! :)

2010.10.16., péntek: Megkóstoltam az ország tortáját. Isteni! :)
Majd egy kellemes séta a Gyulán. Többek között a várnál. Jó volt.

2010.10.10., vasárnap: Három új Rock Me Slow remix videó került fel a YouTube-ra! Megnézheted őket itt!

2010.08.11., szerda: Késő délután egy jóízű séta a szabadkígyósi kastély parkjában. Mini-piknik az egyik padon. Tiszta kikapcsolódás. :)

Este egy újabb remixünkhöz készített videót találtam a YouTube-on, a Ghostbusters remixünk videóját! Megnézheted itt! :)

2010.08.10., kedd: A nap végére eléggé tele volt a fejem mindennel, s kapóra jött Krisztián barátom hívása 20-21 óra után. "Menjünk futni!" Hárman nekilódultunk. Laza 3km. Jól esett. Át is aludtam az éjszakát. :)

2010.08.06., péntek Felhívtak a Békés Megyei Hírlaptól, s egy rövid telefonos interjút készítettek velem. :)

2010.08.05., csütörtök: Dj Blaze-nek köszönhetően megismerhettem Dj Levicius-t, személyében pedig szintén egy pozitív segítőkész ember. Örülök, hogy ilyen jó embereket sodort az utamba az élet.

2010.07.xx: Megismerkedtem Dj Blaze kollégával, aki meglepően pozitív és rengeteg segítséget nyújtott. Több ilyen emberre lenne szükség. Szebb lenne tőle a világ.

2010.07.18., vasárnap: A sok pörgés után egy kis lazítás vidéken. Kerti zuhanyzó, Csillagok háborúja VHS-en! Szerinted? :)

2010.07.13., kedd: Végre elkészült a 666 - Supadupa Fly (Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix) YouTube videója. Megtalálod itt!

2010.06.20., vasárnap: Egy lazulós nap. Délután egy kanyar a szabadkígyósi Kastély körül, majd egy fotózás a pósteleki kastély romjainál. Pár fotót már megnézhetsz ezek közül a Sajtó fotók között.

2010.06.17., péntek: Volt pörgés rendesen. Délután hívott Saki, hogy teszt-üzem van az Ali Baba falatozójában, menjünk kóstoljuk meg a finomságaikat! Eléggé elszaladt az idő, mire Tóth Lacival elindultunk. Egy-egy dönner-t kértünk. A tányérunk sem volt kicsi, de mindkét irányba lelógott róla. Mikor megláttam, nem hittem, hogy a felénél többet meg tudok enni belőle. :)

Jól elbeszélgettünk evés közben és idővel azért eltűnt a tisztes adag. A különleges, számomra szokatlan fűszerezés nagyon tetszett. Sajnos a salátákat és a desszerteket már nem tudtuk kipróbálni. Nem fért sehova! Pedig T. Laci aztán tud rendesen enni, de ő sem vállalkozott a további kóstolásra. :)

Bátran ajánlom mindenkinek Ali Babát, aki szereti a különleges ízeket! Próbáljátok ki bátran! :)

2010.06.08., kedd: Gyorsan összeütöttem egy egyszerű YouTube videót a Dred Remixünknek. Megnézheted itt!

2010.06.05., szombat: Újabb őrült pörgős hetek után egy hasonló szombat következett. Délelőtt rádió, élő adás, Party-mix beharangozó, stb. Délután Kata és Attila esküvője, ahonnan egyenesen Dánfokra vettem az irányt. Wave Riders már bemelegítette a közönséget. Nemsokára már tetőfokára hágott a hangulat. :)

Éjfélre szinte már moccanni sem lehetett. Az erotic show vonzotta a szemeket, utána pedig rátettünk még egy lapáttal! Ha lehet, ez az este még jobb volt, mint a szezonnyitó part!

Békés-Dánfok szezonnyitó party! - Rezidensek: Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Live Dj Video! 2010.05.22., szombat: Egész napos rohanás után este: Békés-Dánfok szezon nyitó party! Részletesebb beszámoló az estéről itt!

2010.05.10., hétfő: Elég sok a lemaradásom az élet minden területén. Ebbe a blog írás is bele tartozik. Igyekszem pótolni. Olvasatlan üzenetek: Rádiós: 822, Iwiw 422, Gmail: 853 ...és még nincs vége! :)

2010.05.09., vasárnap: Egy kicsivel nyugodtabb volt ez a nap, mint az átlag. Egy kevés "munka", majd irány a szabadkígyósi Kastély. Épp lovas verseny zajlott. A Kentaur Lovasegylet is versenyzett. :)

Egy jó ízű séta a kastély parkjában, majd este egy laza 3km-es futás. Estére már nem volt szükség altatódalra. :)

2010.05.02., vasárnap: Kontor Tomi hívott. Végre megnézhettük a Rock Me Slow videoklipjét! Még csak 95-98%-os, de nagyon jó lesz! :)

2010.04.01., csütörtök: Még mindig tart a pörgés. A félkómás rádiós nap után jött a Rock Me Slow videoklip forgatás. Egy balesettel indultunk. Az egyik szállítóeszköz hibájából összetört Kontor Tomi két gitárja és egy 14 oktávos zongora. :S


Pár percre rá felhívott az egyik nemzetközi kiadó, hogy azonnal fejezzük be a Rock Me Slow kampányt, vetessük le a rádió műsorról a dalt, mert "Loptuk" és ha nem tesszük, beperelnek 20 millió forintra. Tudtuk, hogy semmilyen valóságalapja nem lehet a szavainak, de egy darabig eltartott, amíg megvitattuk a dolgot. A végén elárulta az úriember, hogy az egyik nagy rádió április elsejei tréfája volt. Szerintünk nem volt vicces. Ilyen hangulatban mentünk neki a videoklip forgatásnak. Mondjuk vissza hívtak pár perc múlva, hogy elnézést kérjenek és azt kívánták, hogy járjunk úgy, mint a Tankcsapda, akivel ugyanezt eljátszották, és ők arany lemezesek lettek. Köszönjük! :)

Ezek után nem éppen a legjobb volt a hangulatunk. Kb. 2-2,5 órába telt, mire kompletten be lett rendezve a forgatás helyszíne. Elkezdtük. A pechszériánk viszont folytatódni látszott. A lézer a beállítás után "elszállt", azt követve az egyik intelligens lámpánk is, majd a füstgép is megadta magát. A fényképezőgép pedig lemerült. Azért szerencsére sikerült készíteni pár fotót a forgatásról. Nemsokára meg is nézhetitek őket. :)

2010.03.31., szerda: Több hetes őrült pörgés után egy újabb húzós nap, melynek végén várt minket a régió legkomolyabb club-ja, a Club Babylon és a tavasz legnagyobb diák party-ja! 22:00 után nem sokkal érkeztünk meg, de addigra már lépni is alig lehetett, a bejáratnál pedig tömött sorokban várták az emberek, hogy bejuthassanak. Dj Fenyvesi játszott előttünk. Elég jól megpörgette a népet. A húzós zenéire én is felpörögtem. :)

23:00-kor kezdtük a szettet. Benne felcsendült a Sash! - Ecuador Remixünk, az újdonság a Ghostbusters 2010-es újragondolásunk, és a végén pedig a Rock Me Slow is!

2010.03.24., szerda: Megérkezett az új zenénk, a Rock Me Slow nemzetközi szerződése!!! Juhéj! :)

2010.03.23., kedd: Macsánszky Anita és a Csaba Rádió vendégei voltunk Kontor Tamással. Wave Riders barátom nem sajnos nem tudott velünk tartani. A Top 40-ben bemutattuk a 104MHz hallgatóinak a Rock Me Slow c. vadonatúj dalunkat és egy jót beszélgettünk annak megszületéséről, a közös munkáról, stb. Hamarosan elérhető lesz a riport teljes hanganyaga is. A Csaba Rádióban pedig már kérhetitek a zenét a kívánságműsorban!


2010.03.12., péntek: Nagyon őrült nap, hatalmas pörgés. Este pedig irány a Last Station! Dj Lenárd izzított. Ilyen remek Warm Up set-et ritkán hallottunk. Kellemes vokális, jól megtáncoltatta a népet, és mégis tudtunk feljebb pakolni. Utánunk pedig jött a rezidens, Dj Kovács.


2010.02.07., vasárnap: Fotózás a Future Model Agency stúdiójában. Nagyon jó hangulatban telt. Hoztuk a szokott formánkat. 2 percre sem volunk normálisok, de nem dobtak ki bennünket! :)
Thx 4 FMA, Lengyel Norbi & Imre Gyuri! Pár képet már megtekinthettek itt!

A hamarosan indul a Future Model's Party! További részletekért klikkelj ide!


2010.02.05., péntek: Kaptam egy háttérképet a Designmester-től! Az egyik legutóbb publikált sajtó fotómból készítette.


2010.02.03., szerda: Egy újabb remix felkérést kaptunk Magyarország egyik legismertebb lemezlovasától, producerétől! Egyelőre teljes a hírzárlat, de hamarosan jönnek a részletek!


2010.02.01., hétfő: Elindult a mixműsorom az Energy Station-ön is! :) Mostantól minden hétfőn 19 órától hallhatjátok itt is a kétórás mixemet!


Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Destroy Your Mind maxi lemez borító! Egész napos szervezkedés. Este Stenci elkészítette a Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Destroy Your Mind grafikai anyagát. Nekünk nagyon tetszett. Tovább!


2010.01.28., csütörtök: A Destroy Your Mind c. alkotásunkból megérkezett a Neverlose 2010-es Rework-je! Letöltheted innen!

Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Destroy Your Mind maxi lemez borító! Este Destroy Your Mind Maxi CD lemez utolsó simítások, egyeztetések a grafikussal, stb. Hamarosan kész! Sokat kellett várni rá, mert minden több tényező is hátráltatta a megjelenést. Várni kellett Hamvai P.G. & Roberto Winny Remixére, utána a Ministry Of Sound-os Dj Ramiles Remixére, majd a grafikai munkálatokra. Viszont lassan révbe érünk. :)


2010.01.27., szerda: Este Tonic batárom hívott Londonból. Problémája akadt a letöltésnél. Az új szerver indulásának első 10 napján 52GB volt a forgalma!!! :) Ezt kicsit nehezen bírja. Ha valami nem sikerül elsőre, próbáljátok meg újra. PauGer már dolgozik a probléma kiküszöbölésén. Új magyar szerver csatasorba állítása, stb. :)


2010.01.26., kedd: Munkálkodás. Délután nagy eszmecsere Wave Riders R.P.-val. Közben találtunk egy japán oldalt, ahol fent vannak a videóink! (http://www.woopie.jp :)


2010.01.25., hétfő: A szokásos mókuskeréken felül egy kis igazítás életem első motoros videóján és már megy is fel a YouTube-ra! :)
Megtekintheted, ha ide kattintasz!


2010.01.24., vasárnap: Lazításképpen újabb videó vágás. Kivételesen nem Dj-, vagy zenei videó, hanem egy motoros! Ilyet még úgysem készítettem! Alatta egy Road zene, Go. Tetszett. Remélhetőleg a kész videón is látszik, hogy szívvel-lélekkel készült. Alig várom, hogy felérjen a YouTube-ra, és adhassam a linket. :)


2010.01.23., szombat: Lassan befejezzük Dj Harmath & Dj Noyz új zenéjének remixét. Már csak finomítani kell. :)

Még egy jó hír: egy újabb rádióban indul a Party-mix! Ezentúl minden szombaton hallhatjátok a Top Fm Rádióban is!


2010.01.22., péntek: Még mindig borzasztóan fáj a "vállam" vagy nem is tudom még mi(csodá)m, napok óta alig alszok. Majd leszakad a bal karom, vállam. Amit tudok, elmegyek csontkovácshoz is. Hátha az tud valamit kezdeni vele. Sokszor már csak nevetek rajta, hogy mennyire szenvedek. :)

Ráadásul nagyon bele kell húzni, mert még nincs kész a legújabb Party-mix, és ma indul egy újabb rádióban! Juhéj! Hamarosan jön a bővebb információ kupac is. :)

Estére az is kiderül, hogy mi a bajom. Túl vagyok pörgetve. Hááát... Már 13-14 éve így van. :)
Lazítani kellene? Jó vicc. :)


2010.01.21., csütörtök: Megint esett a hó. Szép. Kéne készíteni róla pár jó fotót. Remélem, hogy még belefér a mai napba. :)
(Bár igazából a nyarat jobban szeretem! :)


2010.01.20., szerda: Szégyen szemre orvoshoz kellett mennem. A fogorvost kivéve szerencsére nagyon régen kellett már elmennem. Nem is vagyok az hipochonder fajta. Nem is nagyon emlékszem mikor voltam utoljára.
Most viszont napok óta kínlódok, úgyhogy nem úsztam meg. Bár okosabb nem lettem. Túlhajszoltság. Lazítani kellene? Olyan vagyok mint a búgó csiga, ha nem pörgök, eldőlök! :)


2010.01.19., kedd: Olvasatlan levelek tömkelege. Az iwiw-en már "csak" 343 olvasatlan üzenetem volt. Igaz több szabad helyem sem akadt. Muszáj volt nagytakarítani, olvasni, válaszolni, stb. :)


2010.01.18., hétfő A ritka alkalmak egyike. Filmnézés. A tv-t legtöbbször csak kikapcsolt állapotban látom. :)
SOS szerelem. Enyhén (?) futurealisztikus film, de volt benne egy jó párbeszéd. Tetszett.
- Drága zakó. Vesace?
- Nem, de a te pénzedből van. :)


2010.01.19., vasárnap: Nem disco-s nap és gondolatok! Okosság! :)

Három nagy zsák szemét várta, hogy a megfelelő helyre kerüljön. Szelektíven gyűjtjük, így nem évtizedek alatt lebomló hulladék lesz belőle, hanem újrahasznosítható hasznos anyag. Számomra kissé furcsa, hogy az emberek még nem jöttek rá, hogy mennyire fontos is lenne a szelektív hulladékgyűjtés IS!

...és e mellett még mennyi dolog van, ami mellett könnyedén elmegyünk, pedig nem kellene. Szebb és jobb lehetne az életünk, ha egy kicsit jobban odafigyelnénk pár dologra.

Nagy nehezen találtunk megfelelő szelektív hulladékgyűjtő szigetet, de meglett. Hurrá! :)

Dj Hlásznyik régi blog oldala, régi képekkel. :) Aztán jöhetett a nap kellemesebb része. Egy újabb vasárnap délután, amikor a szabadkígyósi Kastély park felé vesszük az irányt. Imádom. Kikapcsol. Csend, nyugalom, friss levegő. Enyhén hűvös idő, kevés ember a "Kastélyban." Sajnos annál több szemét. Nem értem az embereket. Hogy van lelkiviláguk ilyen szép helyen szemetelni? Gyerekként is sokat jártam itt. Akkor nagy élet volt a "Kastélyban." Érdekes módon sosem szemeteltem. Szerencsére nem nagyon emlékszem rá, hogy akkoriban bárki tette volna. Igaz, abban az időben vigyáztunk is mindenre. Volt olyan, hogy tanári vezetéssel de önkéntesen kimentünk rendbe tenni a "Kastélyt." Persze csak annyit, amennyit egy általános iskolás diák megtehet. Rendezgettünk, szépítettük, ahogyan lehet, stb. Nem azért, mert kötelező volt, hanem azért, mert jól esett. Mindenki önként ment. Voltak akik még tóból is kiszedték a szemetet. Cipőt le, és be a vízbe. Ma a fiatalok nyugodsz szívvel dobják el a szemetet, és nem is gondolkoznak rajta, hogy mit tesznek. Elcsúfítják azt, ami szép, érték, illene rá vigyázni... Vajon hová fajul ez a világ? Mikor jönnek rá az emberek, hogy nem lehet büntetlenül károsítani a természetet? Vajon úgy hagyja el egyszer az emberiség ezt a bolygót, hogy "Sajnos teleszemeteltük. Sebaj! Keresünk egy másikat?" Az még nagyon messze van, hogy innen elmehessünk. Nem kellene vigyázni arra a helyre, ahol élünk?

Szerintem fel kellene eszmélni időben. Nem kifogásokat keresni. "Mások is megteszik!"; "Én nem veszem fel! Nem én dobtam el."; stb. Csak kifogások. Az ember magát nyugtatja. Megmagyarázza a tétlenségét. Én köszönöm, nem állok be a sorba!

Érett felnőtt (? :) létemre nekiálltam szemetet szedni a Kastélyban. :)
Nem esett le a gyűrű az ujjamról. Igaz nincs is. Szemét viszont annál több volt. Két nagy szatyor jött össze. Egy fiatal pár jött velem szemben. Valószínű, hogy kollégisták voltak. Látszott rajtuk, hogy nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. "Itt egy ember velük szemben, aki nem hogy eldobálja a szemetet, hanem még össze is szedi?! Meghülyült a világ?"

Sajnos egy kicsit mindenkinek meg kellene, s egyből egy szebb világban élhetnénk. Hajrá mindenki! ;)

Egy régebbi szemétszedős, kishalakat mentős képsorozatot találtok a régi honlapomon, a galériában. www.djhlasznyik.4u.hu


2010.01.18., szombat: Egész napos videó vágás, melynek eredménye, hogy estére semmit sem láttam. :)

Szerencsére legalább elkészül a Dreher Disco-s fellépésünk videójának második rész. Már ez is fen van a YouTube-on!


2010.01.14., csütörtök: Gondolatok a bakelit körül. Nem is oly' rég a Tehcnics bejelentette, hogy beszünteti a bakelit lemezjátszók készítését. Eddie Messel beszélgettem MSN-en a dicső house korszakról. Elő kerültek a régi Party-mix tracklisták ebből az időből. Megakadt a szemem az egyiken. Pont egy húzós szett. Akkoriban még a club-ban is ütős volt. Eszembe jutott az a jól eső érzés, amikor elkezdődik a pörgős house set, és az ember egymás után veszi elő és pakolja fel a jobbnál-jobb bakeliteket. A közönség tombol, és mikor már mindenki azt hiszi, hogy ezt nem lehet tovább fokozni, akkor egy-két ütős zenével mégis csak bebizonyosodik, hogy szinte meg lehet szakítani a közönséget! :)

Már régen nem tettem fel egy bakelit lemezt sem, de egyre inkább vágyom rá, hogy újra megtegyem. Azok a Dj-k, akik bakelitről zenéltek jól tudják/hiszik/vallják, hogy a bakelitnek lelke van. Kicsit nehezebben kezelhető, mint a profi cd lemezjátszók, de sokáig ragaszkodtunk hozzá. A mai napig meg vannak a régi lemezeim. Elterveztem egy örömzenélést. Elő a régi lemezeket, és had sercegjen a tű! Már csak a megfelelő alkalom, és némi szabadidő hiányzik csak. :S


function reszletek(id) { plusz = "plusz" + id; szoveges = "szoveges" + id; id = "letoltes" + id; var letoltes = document.getElementById(id).style.display; if (letoltes=="none") { document.getElementById(id).style.display = ""; document.getElementById(plusz).src = "/images/elrejt.gif"; document.getElementById(szoveges).innerHTML = "[részletek elrejtése]"; } else { document.getElementById(id).style.display = "none"; document.getElementById(plusz).src = "/images/mutat.gif"; document.getElementById(szoveges).innerHTML = "[részletek megjelenítése]"; } }Kapcsolódó cikkek: